jonas leupe wK elt11pF0 unsplash 1

Telefoon verslaving

Feb 16, 2023

Telefoonverslaving is een groeiend probleem in onze maatschappij. Veel mensen zijn verslaafd aan hun telefoon en gebruiken deze vaak (zonder het door te hebben) in overmatige hoeveelheden.

Lees meer
dole777 EQSPI11rf68 unsplash 1

Social media verslaving

Feb 16, 2023

Social media is heel erg verslavend en dus is het logisch dat er echt veel mensen social media verslaafd zijn. Het kan invloed hebben op je dagelijkse leven en je mentale gezondheid. Je bent verslaafd geraakt aan het controleren en updaten van hun sociale media accounts, wat leidt tot grote angst als ze dit niet kunnen doen.

Lees meer
florian olivo Mf23RF8xArY unsplash 1

Game verslaving

Feb 16, 2023

Als het gaat om game verslaving, kan het zijn dat je je afvraagt wat de gevolgen zijn en hoe je er vanaf kunt komen. Het is belangrijk om te begrijpen dat game verslaving een echte aandoening is die serieus genomen moet worden. Als je merkt dat je steeds meer tijd besteedt aan het spelen van games en dat het moeilijk is om te stoppen, dan kan het zijn dat je een probleem hebt.

Lees meer
collegaklein 2 2

Productiviteit medewerkers

Mar 15, 2023

Schermverslaving kan de productiviteit van medewerkers negatief beïnvloeden. Schermen kunnen afleidend werken, wat kan leiden tot verminderde concentratie en focus op het werk. Bovendien kan het continu checken van berichten en e-mails leiden tot verhoogde stress en minder slaap, wat de productiviteit van medewerkers verminderd.

Lees meer