Hoe werkt het?

In deze cursus gebruiken we kennis van de tech-industrie en gedrag om van je schermtijd te verminderen. Een gemiddelde Nederlander zit 5,5 uur per dag op zijn scherm, dus we mogen gerust van een milde verslaving spreken. Hoe werkten apps nou echt? Wat doet het met je brein? Wat kun je eraan doen? Wij leiden de weg met 2 stappen en 5 eenvoudige instructies. Na afloop ontvang je de hele cursus per mail en regelen we support om er zeker van te zijn dat niet terugvalt.

Bekijk cursussen
street

Resultaat

Het resultaat is verrassend. Gemiddeld zitten deelnemers na deze cursus minimaal 50% minder op hun scherm en voelen zich beter.

De ingrediƫnten die onze cursus zo succesvol maken zijn; kennis over verslaving, ervaring in hoe je er vanaf komt, inzichten in gedrag, kennis over gedragsverandering en dit alles aangevuld met praktische weetjes. Wij hebben getest en geanalyseerd wat echt werkt, zodat jij een nieuwe start kan maken.

Meld je nu aan en geniet nog van je laatste zinloze schermtijd

Ik ga er voor
macbook

Voordelen voor jou

Controle en onafhankelijkheid

Wij leren je hoe je ontwerper wordt van je eigen schermgedrag. Daarvoor gebruiken we bewezen tools, kennis, inzichten en praktische handigheidjes.

Pak de macht terug

Door nee te zeggen tegen urgente onbelangrijke dingen (95% van je meldingen), zeg je eigenlijk ja tegen belangrijke niet-urgente dingen.

Vrolijkheid in plaats van verslaving

Ieder mens heeft een ingebouwd beloningsysteem. Technologie is gespecialiseerd in het jou verslaafd maken aan snelle dopamine. Wij laten je kennis maken met langdurige dopamine.

Aankomende cursussen